86/6/17
12:30 ص
دوباره تبریک!
تبریک به اصلاح طلبان آمریکایی تبریک به آمریکا پرستان!
متأسفانه انگار یه تبریک هم باید به آقای هاشمی رفسنجانی عرض شود. حتماً جدیداً شنیدید که ایشان در نماز جمعه چه فرمایشی کرده بودند. از آن جهت که ایشان خود را بالاتر از مقام عظمای ولایت، امام خامنهای (مدظله العالی) میدانند فرموده بودند که ما باید در تمام سطوح و در تمامی زمینه ها با آمریکا مذاکره داشته باشیم در مقابل کلام حضرت آقا که فرمودند دربارۀ عراق هم مسئله مذاکره مطرح نیست بلکه تفهیم اتهام به اشغالگر مطرح است و مذاکره با آمریکا را شدیداً رد کردند. اخیراً هم در کتاب خاطرات خود مدعی شدند که حضرت امام (س) خواهان حذف شعار مرگ بر آمریکا بودند! آره منظور همون حضرت روح الله (س) است، آن نفس مطمئنه ای که فرمود: "هر چه فریاد دارید بر سر آمریکا بکشید."
مطلبی که به ذهن من رسیده و آن را مشغول کرده تحرکات این چنینی آقای هاشمی و خاتمی است. در زمان سلطنت آقای خاتمی (کاخ سعدآباد نشینی تنها از سلاطین بر میآید نه رئیس جمهور مملکت اسلامی) اعلام شد اندیشۀ تابناک امام (س) به موزه ها تعلق دارد! بعد از اتمام این دوران سیاه تهاجم علیه اسلام و مقدسات، مردم آگاه ایران تو دهنی محکمی به خاتمی و اعوان و انصار ایشان زدند و ثابت کردند تنها راه مورد پسند این ملت راه درخشان امام خمینی (س) و امام خامنه ای (مدظله العالی) است. و این جماعت دوم خردادی یا همون اصلاح طلبان آمریکایی هستند که به زباله دان تاریخ تعلق دارند! و به کسی رأی دادند که قول و عمل ایشان کلام و راه امام (س) بود.
خوب حالا این جماعت رانده شده چه کاری می توانستند انجام دهند؟
به نظر من یک کار....
حضرت امام (س) که در قید حیات نیستند. نسل جوان هم که امام (س) را ندیدهاند. چیز خاصی هم از موسسه نشر آثار حضرت امام (س) در پاسداری از کلام امام (س) ندیدیم. بهترین راه این است که کلام مبارک امام (س) را تحریف کنند و آن را در جهت اهداف خاص خود تغییر دهند .
مانند نظر خاتمی درباره رژیم وحشی صهیونیستی که به گواهی تاریخ، امام (س) از آغاز نهضت حسینی خویش خواهان نابودی این جرثومه فساد بودند اما خاتمی چیزی جز این را ادعا کردند. نمونه دوم بازهم از خاتمی و این ادعا : «مسئله دیگر اگر بتوانیم ارایه الگو است و نه اینکه داعیه جهانی شدن [داشته باشیم]، ما روایت داریم که هر پرچمی که که داعیه جهانی شدن داشته باشد، طاغوت است»... و انتصاب آن به حضرت روح الله (س) .
حالا نظر امام (س) در این باره (جهانی شدن) چیست؟
... «امید است با کمک و نصرت الهی سایر ملل محروم و تحت سلطه جهانی و به خصوص مسلمانان تحت ستم و مظلوم نیز با الهامگیری از مکتب حیاتبخش اسلام بتوانند خود را از سلطه استعمارگران شرق و غرب نجات داده و در آیندهای نزدیک شاهد برقراری «حکومت جهانی» اسلام باشیم». (صحیفه امام، جلد 19 صفحه 166)
«لکن ما متکی به خدا هستیم و میخواهیم برای خدا کار کنیم، میخواهیم اسلام را در ایران متحققش کنیم. نه در ایران در هر جا که انسان هست. باید مسلم باشد. انشاءالله» (همان، جلد 11 صفحه 185)
«باید دولت جمهوری اسلامی تمامی سعی و توان خود را در اداره هرچه بهتر مردم بنماید ولی این بدان معنی نیست که آنها را از اهداف عظیم انقلاب که ایجاد حکومت جهانی اسلام است منصرف کند ... چه کسی است که نداند مردم عزیز ما در سختی هستند و گرانی و کمبود بر طبقه مستضعف فشار میآورد ولی هیچکس هم نیست که نداند پشت کردن به فرهنگ دول دنیای امروز و پایهریزی فرهنگی جدید بر مبنای اسلام در جهان و برخورد قاطع اسلامی با آمریکا و شوروی، فشار و سختی و گرسنگی و شهادت را به دنبال خواهد دارد و مردم ما این راه را انتخاب کردهاند و بهای آن را هم خواهند پرداخت و بر این امر هم افتخار میکنند» (همان، جلد 21 صفحه 328)
یک نمونه هم از آقای هاشمی هم که عرض شد سند سازی برای اثبات نظریهاشان در مورد مذاکره با آمریکا و اینکه امام (س) هم دشمنی با آمریکا نداشته اند.......
این نظر من بود با توجه به این شواهد در این دو سال...... تا حقیقت و نظر شما چه باشد؟
بگذریم این تبریک ها به مناسبت جمعه سیاه و جنایت رژیم ستمشاهی و حمایت قاطع ارباب آمریکایی آن در 17 شهریور سال 57 بود.
حرف آخر هم اینکه تا "خون در رگ ماست" و "خمینی و خامنه ای رهبر ماست" شعار ما هم "مرگ بر آمریکا" ست.
تصاویر منتشر نشده از قیام مردم در 17 شهریور 1357 (1)
13 شهریور 1386
17 شهریور مکرر عاشورا و میدان شهدا مکرر کربلا و شهدای 17شهریور مکرر شهدای کربلا و مخالفان ملتها مکرر یزید و وابستگان او هستند. امام خمینی (ره)
با گسترش دامنه انقلاب و تظاهرات مردمی در شهرهای مختلف دولت جمشید آموزگار مجبور به استعفا شد و محمدرضا شاه، جعفر شریف امامی را که از سران فراماسونری و 15 سال رییس مجلس سنا بود به قصد کنترل اوضاع ، مأمور تشکیل کابینه جدید کرد. رژیم شاه با این تغییر و تحول و اعلام سیاست آشتی ملی و احترام به روحانیت، سعی داشت اوضاع را کنتر ل کرده و از خشم و نفرت عمومی بکاهد؛ اما، هوشیاری حضرت امام خمینی (ره) باعث شد که ایشان طی پیامی خطاب به ملت ایران نقشه رژیم را رسوا و مردم انقلابی را بیش از پیش آگاه و خروشان نمایند. به این ترتیب در 13 شهریور 1357 که مصادف با روز عید فطر بود راهپیمایی تاریخی و عظیمی برپا شد. این تظاهرات در روز 16 شهریور ماه بار دیگر تکرار شد و در بین مردم اعلام شد که صبح روز بعد، یعنی 17 شهریور ماه در میدان و خیابان ژاله (شهدا) تجمع صورت خواهد گرفت.
در اولین ساعات جمعه 17 شهریور ماه، رژیم شاه توسط ارتشبد غلامعلی اویسی فرماندار نظامی تهران اعلام حکومت نظامی کرد؛ اما مردم در میدان ژاله (شهدای کنونی) تجمع کردند و ناگهان با دیدن تانکها و زرهپوشهای نظامی و مأموران مسلسل به دست حکومت نظامی غافلگیر شدند. مأموران مسلح پس از چند بار اخطار از زمین و هوا جمعیت را ناجوانمردانه هدف رگبار قرار دادند و مردم بیگناه را به خاک و خون کشیدند. عده زیادی از مردم در این روز توسط دژخیمان رژیم به شهادت رسیدند، اما این حادثه نقطه عطفی جهت افزایش خشم و اعتراض عمومی مردم و رسوایی بیش از پیش رژیم گردید و در تاریخ ننگین ستمشاهی به عنوان جمعه سیاه و جمعه خونین برای همیشه باقی ماند.
مرکز اسناد انقلاب اسلامی در آستانه قیام 17 شهریور 1357 تصاویر منتشر نشده از این قیام مردمی علیه رژیم شاه را منتشر می کند:
تظاهرات مردم تهران در آستانه 17 شهریور 1357
تظاهرات مردم تهران علیه رژیم پهلوی در میدان ژاله (قبل از کشتار)
تظاهرات مردم تهران در 17 شهریور 1357
واقعه 17 شهریور (جمعه سیاه) در میدان ژاله تهران
واقعه 17 شهریور (جمعه سیاه) در میدان ژاله تهران
تظاهرات مردم تهران در 17 شهریور 1357
واقعه 17 شهریور (جمعه سیاه) در میدان ژاله تهران
واقعه 17 شهریور (جمعه سیاه) در میدان ژاله تهران
واقعه 17 شهریور (جمعه سیاه) در میدان ژاله تهران
86/6/16
8:35 ع
قبر حضرت زهرا (س) کجاست؟
نامش سید محمود (1) بود از عالمان و عارفان معروف نجف. سؤالی داشت که به هر دری میزد به جواب نمیرسید: قبر حضرت زهرا – سلام الله علیها – کجا است؟
"اصلاً میروم از خود حضرت علی علیه السلام میپرسم"
و بعد رفت دم در حرم ایستاد: السلام علیک یا امیرالمؤمنین...
تصمیم گرفت چهل شب در حرم بماند تا امام پاسخ سؤالش را بدهند.
شب بود، همه جا تاریک و ساکت.
"سلام سید محمود، چه میخواهی؟"
خواب نبود، بیدار هم نبود، زبانش بند آمده بود، امام روبروی او ایستاده بودند...
مادرم...... قبر مادرم....
"من نمیتوانم بر خلاف وصیت آن حضرت قبرشان را مشخص کنم."
پس... پس من چه کنم؟ خیلی دلم میخواهد زیارتشان کنم...
"من قبری به تو نشان میدهم که هر گاه خواستی فاطمه زهرا را زیارت کنی به زیارت او برو، خداوند جلال و جبروت و عظمت فاطمه را به او داده است...."
سید محمود به سرعت در ذهنش مرور میکند ... حضرت خدیجه؟ حضرت زینب؟ حضرت رقیه؟ حضرت ام البنین؟ حضرت سکینه؟ حضرت...
"سید محمود! هرگاه خواستی به زیارت فاطمه زهرا بروی ... به زیارت فاطمه معصومه برو ..."
پی نوشت:
1 – آیت الله سید محمود مرعشی نجفی، راوی این اتفاق؛ فرزندش، مرجع عالیقدر، آیت الله العظمی سید شهاب الدین مرعشی نجفی (ره) است. این مرجع عظیم الشأن خود میگفتند: شصت سال است که من هر روز اولین زائر حضرت معصومه (س) هستم!
86/6/14
11:0 ع
به نقل از وب سایت فاطمه رجبی 13/6/1386 :: پیام انتخاب رئیس جدید خبرگان |
بسم الله الرحمن الرحیم انتخاب رئیس جدید مجلس خبرگان مسایل متعددی را در بر دارد : 1- وجود دهها رای حضرت آیت الله جنتی نشان دهنده دو گرایش فکری در مجلس خبرگان است که جنبه ی فقهی 34رای بر 41 رای برجستگی فراوان دارد.. 2- تمهیدات و تحریکات گسترده اصلاح طلبان به سرکردگی حزب تغییر ایدئولوژی داده ی "کارگزاران لیبرال" وتلاش مستمر روزنامه های اصلاح طلب به سرکردگی روزنامه ی "جمهوری" ، به 41 رای یا به عبارت دقیقتر و واقعی تر به7 رای انجامید. 3- آرای رئیس جدید ، بی سابقه ترین و شکننده ترین انتخاب رئیس مجلس خبرگان را در عمر این مجلس عظیم ثبت کرد. 4- ریاست مجلس خبرگان آنگاه که در وجود شخصی همانند حضرت آیت الله مشکینی با"ویژگی های بالا و والای فقاهت وپارسایی" خلاصه شود قطعا عظمت وقداست کامل را پیدا خواهد نمود. 5- حضرت آیت الله مشکینی فقیه وارسته و زاهد و رئیس فقید مجلس خبرگان رهبری ، در تمام دوره ها ، اتفاق آراء را کسب می کردند. آرای ایشان شان والای آن فقیه مجاهد را برای کسب جایگاه ریاست خبرگان ترسیم می نمود. در واقع ریاست خبرگان برای آن عالم عامل ، شان ومقام وقدرتی را به ارمغان نمی آورد ، بلکه وجود آن فقیه زاهد بود که به ریاست خبرگان شان بالا می بخشید. البته آراء تمامی خبرگان به آن فقید سعید ، نیز حاکی از عظمت نگرش واحد خبرگان نیز بود. 6- "حق" ، "حدود" و "اختیارات" ویژه ای برای رئیس مجلس خبرگان وجود نداشته و نخواهد داشت. این فرد دارای اختیارات و حق و حدود مساوی با دیگر اعضای مجلس خبرگان است. بنابراین در شرایطی که شان ریاست مجلس خبرگان در وجود شخصیت کم نظیری چون حضرت آیت الله مشکینی خلاصه شود : "تواضع" ، "دنیا گریزی" ، "سلامت نفس" ، "طهارت وجود" و "پاکی زاهدانه" در آن بیشتر متجلی شده ، و این جایگاه را در پرهیز از قدرت طلبی به اوج می رساند. . بنابراین اصلاح طلبان دین سوز نمی توانند با ساختن "قداست" و "خط قرمز" ازریاست مجلس خبرگان یک جایگاه مصونیت ساز خلق کنند باید خاطر نشان کرد که این اراذل سیاسی حضرت آیت الله مشکینی را در جایگاه رفیع علمی و دینی ، بارها مورد اهانت و تعرض قرار دادند. از این روی هیچ کس نمی تواند و نباید امروز با "چماق ریاست" دایره ی نقد و انتقاد به حق را در عرصه ی اندیشه و عمل فردی و خانوادگی تنگ نموده و از این جایگاه مصونیت غیر قانونی بسازد. 7 -پیام 34 رای حضرت آیت الله جنتی فقیه مجاهد آن است که بسیاری از فقهای برجسته و پارسا در میان این طیف قرار دارند. از سوی دیگر وجود افرادی چون "حسن روحانی" در بین 41 رای قابل تامل و تدبر است. اما اینکه جایگاه ریاست خبرگان یک جایگاه "فقهی پارسایانه" است یا خیر، به مرور مشخص خواهد شد. |
86/6/14
11:0 ع
بازتابهای خارجی انتخاب هاشمی به ریاست خبرگان |
برگزاری انتخابات هیات رئیسه مجلس خبرگان و انتخاب هاشمی رفسنجانی به
به گزارش رجانیوز، رسانه های خارجی کوشیدند تا با گفتگو با برخی عناصر سیاسی و رسانه ای جناح دوم خرداد که زمانی مهم ترین نقش در تخریب هاشمی رفسنجانی را داشتند، انتخاب هاشمی رفسنجانی به ریاست مجلس خبرگان را تحولی مهم در عرصه سیاسی ایران ارزیابی کنند.
ماشاالله شمس الواعظین در گفت و گو با رادیو فردا رسانه وابسته به سیا ابراز امیدواری کرد که با ریاست رفسنجانی بر مجلس خبرگان به وظایف این مجلس مطابق قانون اساسی و فلسفه وجودی مجلس خبرگان و به طور مشخص، بند مربوط به نظارت جامه عمل پوشیده شود.
به گفته وی هاشمی رفسنجانی ظاهرا قصد دارد باقیمانده حیات سیاسی خود را به نقد مسایل سیاسی ایران و بازگرداندن اوضاع به سمت یک وضعیت قابل قبول برای جامعه ایران اختصاص دهد.
سعید مدنی از اعضاء طیف ملی- مذهبی نیز در گفتگو با بخش فارسی رادیو فرانسه گفت: هاشمی رفسنجانی با کسب ریاست مجلس خبرگان رهبری اقتدار از دست رفته خود را بار دیگر بدست آورد و موقعیتش را در صدر نظام جمهوری اسلامی ایران مستحکم کرد.
مدنی در ادامه افزود: به نظر می رسد که مجلس خبرگان به دلیل محدودیتهایی که دارد نمی تواند نقش اساسی را در تحولات آینده سیاسی ایران ایفا کند اما با انتخاب هاشمی رفسنجانی به ریاست مجلس خبرگان رهبری، دولت احمدی نژاد در معرض محدودیتهای بیشتری قرار خواهد گرفت و احیاناً انتقادات حامیان هاشمی نسبت به دولت سخت تر از گذشته دنبال خواهد شد.
از سوی دیگر رضاعلیجانی دیگر فعال ملی-مذهبی هم انتخاب رئیس جدید مجلس خبرگان را بر تحولات سیاسی ایران بی تاثیر دانست و به رادیو آلمان گفت: حتی با انتخاب هاشمی رفسنجانی به ریاست مجلس خبرگان، تحول سیاسی خاصی در ایران روی نخواهد داد.
علیجانی افزود: مجلس خبرگان در ایران یک مجلس تشریفاتی است و تنها 2وظیفه مهم دارد که یکی نظارت بر عملکرد رهبری و دیگری انتخاب رهبر جدید پس از عزل یا فوت رهبر قبلی است.
وی در گفت وگو با گزارشگر رادیو کلن هم دچار تناقض گویی شد و ادعا کرد: هاشمی رفسنجانی در شرایط کنونی بیشتر تمایل دارد پشت صحنه ایفای نقش کند تا روی صحنه سیاست. لذا این انتخاب می تواند قدرت پشت صحنه هاشمی را تقویت کند و همچنین یک پشتوانه روانی خوبی باشد برای روحانیون میانه رو و طیف وابسته به رفسنجانی برای حضور در انتخابات اتی مجلس در ایران.
احمد زیدآبادی تحلیلگر رادیو بی بی سی نیز اظهار داشت: رای قابل توجه آقای جنتی در بین نمایندگان مجلس خبرگان به معنای این است که آقای رفسنجانی در جهت دادن این مجلس، دستش چندان باز نیست و اگر احتمالا وی برنامه هایی برای تغییر آیین نامه داخلی مجلس خبرگان در نظر داشته باشد، با مقاومت طیف مقابل روبرو خواهد شد.
شبکه خبری الجزیره قطر هم شب گذشته در گزارشی از تهران گفت :مجلس خبرگان رهبری امروز اکبر هاشمی رفسنجانی را با اکثریت نسبی به عنوان رییس خود انتخاب کرد و این انتخاب پیام های مختلفی به همراه دارد.
محمد حسن بحرانی خبرنگار این شبکه افزود : باانتخاب رفسنجانی به عنوان رییس مجلس خبرگان رهبری، وی به رقبا و حامیان خود ثابت کرد که به رغم شکست سخت در انتخابات ریاست جمهوری سال 2005 میلادی در برابر محمود احمدی نژاد رییس جمهوری فعلی ایران، همچنان یکی از افراد قدرتمند در نظام حکومتی ایران است.
وی گفت: رفسنجانی با این پیروزی، علاوه بر موقعیت کنونی خود به عنوان رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، رهبری یک پایگاه حساس دیگر را به دست آورد.
الجزیره افزود: رفسنجانی در موقعیت جدید، خطاب به اعضای مجلس خبرگان با لحن یک تصمیم ساز و برنامه ریز سیاست خارجی از روابط پرتنش کشورش با آمریکا و نقش آن کشور در عراق و افغانستان سخن گفت.
وی افزود :بسیاری از ناظران سیاسی تاکید می کنند که پیروزی رفسنجانی در منصب جدید نوعی توازن در عرصه داخلی ایران را به همراه خواهد داشت که احتمالاً می تواند به نحوه برخورد با تهدیدهای آمریکا و ایجاد نرمش و واقعیت در برابر آن، بیشتر کمک کند.
بحرانی همچنین گفت: بسیاری از روزنامه نگاران ایرانی معتقدند که با این حال، به این زودی توازن مورد انتظار با توجه به سلطه نیروهای تندرو بر اکثر نهادها و دستگاههای نظام محقق نخواهد شد.
اما متفاوت ترین موضع گیری درباره انتخابات هیات رئیسه مجلس خرگان از سوی تام کیسی قائم مقام سخنگوی وزارت خارجه آمریکا صورت گرفت.
در این باره خبرگزاری فرانسه از واشنگتن گزارش داد، درحالیکه اکبر هاشمی رفسنجانی رئیس جمهوری اسبق ایران امروز (سه شنبه) بازگشتی قدرتمندانه به صحنه مملکتی داشته، واشنگتن مقامات منطقی ایران را به از سرگیری مذاکرات هسته ای فراخواند.
تام کیسی سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در جمع خبرنگاران گفت: ما امیدواریم که مقامات منطقی ایران این فرصت مناسب را که ازسوی جامعه بین المللی به آنان پیشنهاد شده، غنیمت بشمرند.
وی افزود :من دوست دارم باور کنم که برخی افراد در بین مقامات ایرانی وجود دارند که خواستار استفاده از این فرصت هستند! |
86/6/14
10:0 ع
با اختلاف 7 رأی: |
صبح امروز برخلاف اجلاس های قبلی خبرگان که آیت الله مشکینی دقایقی کوتاه در افتتاحیه حضور می یافت و سپس اداره جلسه را برعهده نایب رئیس اول مجلس، هاشمی رفسنجانی قرار می داد، هاشمی رأساً زنگ آغاز به کار اجلاس سالانه خبرگان را به صدا درآورد تا پس از آنکه سالها فقیهی مجاهد و پارسا، در افتتاحیه خبرگان از تقوا و پرهیزگاری و برکات نظام اسلام سخن گفته بود، این بار وی بر کارکردهای تبلیغاتی- نظارتی این مجلس پافشاری کند.
هاشمی که این روزها با انتشار کتاب خاطرات سال 63 خود و نسبت دادن ادعاهایی به امام راحل (ره) نظیر موافقت با حذف شعار مرگ بر امریکا، سروصدای فراوانی در محافل سیاسی- رسانه ای به راه انداخته است، در سخنرانی افتتاحیه اجلاس ، از دشمنی آمریکا گفت و طرح خاورمیانه بزرگ امریکا را شرورانه خواند.
سخنرانی هاشمی در افتتاحیه مجلس خبرگان را در اینجا بخوانید.
پس از سخنان هاشمی، مجلس خبرگان به عنوان دستور کار اول وارد رأی گیری در خصوص تعیین رئیس جدید مجلس خبرگان شد.
به رغم تمام شایعاتی که طی روزهای گذشته از عدم کاندیداتوری هاشمی رفسنجانی و حمایت وی از عباس واعظ طبسی برای ریاست خبرگان توسط برخی سایتها مطرح شده بود، وی در کنار احمد جنتی به عنوان کاندیداهای ریاست معرفی شدند.
آیت الله احمد جنتی نیز در حالی برای ریاست خبرگان اعلام آمادگی کرده بود که پیش از این از محمد یزدی به عنوان نامزد احتمالی مخالفین حضور رفسنجانی در این جایگاه، نام برده می شد.
از دیگر نکات جالب رأی گیری صبح امروز غیبت 11 تن از نمایندگان خبرگان بود که نهایتاً از میان 75 رأی مأخوذه، هاشمی رفسنجانی در رقابتی تنگاتنگ با جنتی موفق به کسب 41 رأی در مقابل 34 رأی جنتی گردید.
هاشمی در این رأی گیری در حقیقت 30 رأی کمتر از آرا سال گذشته آیت الله مشکینی کسب کرد. آیت الله مشکینی در انتخابات هیات رئیسه چهارمین دوره مجلس خبرگان که در نخستین اجلاس دوره چهارم در اواخر سال گذشته برگزار شد، به عنوان تنها نامزد ریاست با اکتساب 71 رای از مجموع 80 رای به عنوان رئیس انتخاب شده بود .
وی همچنین در حالی برای کسب این کرسی، 41 رای اعضای خبرگان را از آن خود کرد که در اجلاس گذشته همین مجلس، با 65 رأی به عنوان نایب رئیس اول مجلس معرفی گردیده بود.
گفتنی است، مطابق آیین نامه داخلی مجلس خبرگان رأی گیری درخصوص تعیین رئیس این مجلس هر 2 سال یکبار انجام می شود. همچنین هنگامی که رئیس مجلس یا نواب او یا منشی هیات رئیسه مجلس خبرگان رهبری فوت کند، جانشین آنها در اولین جلسه به صورت انتخابی و با رای گیری تعیین می شود. |
پیام رسان