سفارش تبلیغ
صبا ویژن
صفحه اصلی پیام‌رسان پارسی بلاگ پست الکترونیک درباره اوقات شرعی
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز

86/6/24
9:23 ع

تغییر ساعت، تقلید یا ضرورت (یادداشت)

 

 

روزنامه ایران در یادداشتی به قلم غلامحسین الهام سخنگوی دولت و عضو حقوقدان شورای نگهبان، تغییر ساعت را از حیث حقوقی و موضوعی مورد بررسی قرار داد. در این یادداشت، تغییر ساعت جزء اختیارات قوه مجریه دانسته شده و ورود قانونگذار به آن غیرمجاز خوانده شده است. همچنین با اشاره به کاهش رشد مصرف برق که طی سالهای 85 و 86 با عدم تغییر ساعت رسمی کشور رخ داد، استدلال حامیان این طرح مبنی بر کاهش مصرف انرژی در اثر اعمال این تغییر مردود دانسته شده است:

 

مجلس شوراى اسلامى از تاریخ ۱۳۸۶‎/۵‎/۳۱ طرح یک فوریتى تغییر ساعت رسمى کشور را تصویب کرد. به موجب این طرح:
«ساعت رسمى کشور هر سال در ساعت ۲۴ روز اول فروردین ماه یک ساعت به جلو کشیده مى شود و در ساعت ۲۴ روز سى ام شهریورماه به حال سابق برگردانده مى شود.»

 

ایده تغییر ساعت در قبل از انقلاب اسلامى در سال ۱۳۵۵ به موجب تصمیم دولت وقت اجرایى شد و تا سال ۱۳۵۷ ادامه یافت. این تغییر مقارن تغییر تاریخ رسمى کشور از هجرى شمسى به شاهنشاهى صورت گرفت که هر ۲ تغییر با کراهت و مخالفت جدى جامعه مواجه شد.

 

برنامه تغییر ساعت بعد از پیروزى انقلاب اسلامى متوقف شد. لکن در سال ۱۳۷۰ بدون تحقیق کارشناسى و صرفاً با توجه به فرضیه کاهش مصرف برق، هیأت دولت مصوبه اى به شرح زیر به تصویب رساند:

 

«هیأت وزیران در جلسه مورخ ۱۳۷۰‎/۵‎/۲۳ بنابه پیشنهاد شماره ‎/۲۲۲۱د مورخ ۱۳۷۰‎/۴‎/۲۲ سازمان امور ادارى و استخدامى کشور و به استناد لایحه قانونى یکسان شدن ساعات کار کارمندان و کارگران در سراسر کشور و میزان آن مصوب۱۳۵۹‎/۴‎/۲۳ و براى هماهنگ نمودن ساعت رسمى کشور تصویب نمودند:
«ساعت رسمى کشور هر سال در ساعت ۲۴ روز اول فروردین یک ساعت به جلو کشیده شود و در ساعت ۲۴ روز سى ام شهریور به حال سابق برگردانده شود.»

 

مقاومت اجتماعى که در برابر این تغییر احساس مى شد، سبب شد که برخلاف روش معمول، این بار دولت مدت ها وقت صرف کند تا آثار مثبت این طرح را در کاهش مصرف برق به مردم بقبولاند. لذا بعد از مدتى تبلیغ، این طرح بر جامعه تحمیل شد. هیچ سابقه تجربى از تأثیر این طرح بر کاهش مصرف برق ارائه نشد و صرفاً با توجیه نظرى، سعى شد این ضرورت را تثبیت کنند و غایت آن جلوگیرى از مقاومت اجتماعى مردم بود. البته این طرح بر زندگى عادى مردم تأثیرى جز تنظیم مراجعاتشان به اداره ها و سازمان هاى دولتى نداشت ولى خساراتى از جهت تنظیم اوقات تردد خصوصاً سفر با وسایل نقلیه عمومى به دلیل ایجاد تعابیر ساعت قدیم! ساعت جدید! بر مردم تحمیل نمود. این روش تا سال ۱۳۸۴ ادامه یافت. در نخستین سال استقرار دولت نهم، اجراى این مصوبه براى سال ۱۳۸۵ متوقف شد و مصوبه سال ۱۳۷۰ به وسیله هیأت وزیران لغو گردید. نظرسنجى وزارت کشور نشان داد که بیش از ۶۰ درصد مردم با تغییر ساعت مخالف هستند و براین عقیده اند که تغییر ساعت موجب سردرگمى در زندگى عادى مى شود. لذا این تصمیم دولت نهم با استقبال مردم مواجه گردید.

 

اینک بعد از ۲سال اجراى قاعده عدم تغییر ساعت، مجلس شوراى اسلامى آن را به یک قانون پایدار تبدیل کرد. این مصوبه از چند جهت قابل تأمل است:

 

۱- جنبه حقوقى

 

از نظر حقوقى باید مشخص نمود که این موضوع در حوزه اختیارات اجرایى یا تقنینى است؟ مجلس شوراى اسلامى، نهاد قانونگذار است و قوه مجریه که متشکل از رئیس جمهور و هیأت وزیران است مسئول اجراى قوانین بوده و اداره امور جارى کشور را بر عهده دارند. مطابق اصل ۱۳۸ قانون اساسى: «هیأت وزیران حق دارد براى انجام وظایف ادارى و تأمین اجراى قوانین و تنظیم سازمان هاى ادارى به وضع تصویبنامه و آیین نامه بپردازد.»

 

تغییر ساعت جز انجام وظیفه ادارى، چه مفهوم دیگرى دارد؟ آیا قانونگذار مى تواند به مردم تکلیف کند که مثلاً زودتر از ساعت ۸صبح از منزل خارج نشوند؟ و یا مى تواند مردم را مجبور کند که قبل از ساعت ۲۱ به منازل خود برگردند؟! و یا حتماً ساعت ۱۰ شب بخوابند و زودتر از ساعت ۵ بامداد بیدار نشوند! در حالى که مى دانیم به صراحت اصل هفتاد و نهم قانون اساسى ایجاد محدودیت براى مردم- جز در شرایط اضطرارى- ممنوع است.

 

بنابر این محدودیت ایجاد کردن براى مردم نه ممکن است و نه مفید!

 

تحلیل ماهیت این قانون، نشان مى دهد که این امر تصمیم کاملاً اجرایى است و ورود مجلس به تصمیمات اجرایى، خلاف اصول ۵۷ و ۶۰ قانون اساسى در تفکیک وظایف این دو قوه است. اگر مرز اختیارات حقوقى ۲ قوه خوب تفکیک و تعیین نشود، اعتبار و استقلال دولت در تصمیم سازى و اقدام مخدوش خواهد شد و خسارات سنگینى بر جامعه هم از نظر اقتصادى و هم اجتماعى و سیاسى وارد خواهد شد. و اصولاً برنامه ریزى دولت را مختل خواهد کرد.

 

چه بسیار اتفاق خواهد افتاد که دولت با کارشناسى یک تصمیم اجرایى اتخاذ کند و مجلس با یک مصوبه این تصمیم را «وتو» کند! در این صورت اعتبار داخلى و بین المللى یک دولت براى تصمیم گیرى و اداره امور با مشکل جدى مواجه خواهد شد. نگاهى به سابقه موضوع، اجرایى بودن این تصمیم را به خوبى نشان مى دهد. در تمام مواقع این تصمیم به وسیله دولت اتخاذ شده است. خود این امر یک رویه و عرف ساخته است. و هرگز رئیس مجلس شوراى اسلامى یا دیوان عدالت، این مصوبه را خلاف اختیارات دولت یا مغایر قانون نشناخته اند.

 

واضح است اگر این اقدام دولت، اقدامى در حد قانونگذارى مى بود حتماً باید به وسیله این مراجع متوقف یا ابطال مى شد. به علاوه در مصوبه سال ،۱۳۷۰ پیشنهاد سازمان ادارى و استخدامى کشور به خاطر تنظیم ساعات کار پایه این مصوبه است که نشان مى دهد تأثیر عملى این تصمیم برکارکرد ادارى و روابط سازمانى بوده است.

 

اگر این اقدام از اختیارات ذاتى دولت بوده است چرا اکنون این اختیار از دولت سلب مى شود؟ اگر از اختیارات دولت نبوده است چرا ۱۵ سال دولت از آن استفاده کرده و هیچ مرجع نظارتى معترض آن نشده است؟

 

و اگر اختیارات موازى است یعنى هم دولت مى تواند استفاده کند و هم مجلس شوراى اسلامى و ملاک چنین اختیار موازى و همعرض در کجا از قانون اساسى پذیرفته شده است؟ و آیا مى توان به لوازم اختیارهاى موازى پایبند بود؟ آیا نتیجه این امر جز تصویب یک حکم از سوى یک نهاد و ابطال و توقف از سوى نهاد دیگر خواهد بود؟

 

به نظر مى رسد در این قانون، مجلس جایگزین دولت شده است و به جاى دولت تصمیم گرفته است و این جابه جایى و تفویض اختیار، امکان حقوقى ندارد و نباید وظایف قوا را خلط کرد.

 

۲- جنبه موضوعى

 

حامیان طرح تغییر ساعت صرفاً بر صرفه جویى انرژى برق تکیه مى کنند. چنان که در ابتدا گفته شد، در سال ۱۳۷۰ هیچ سابقه و تجربه اى از این امر وجود نداشته و آغاز این کار نمى تواند متکى بر محاسبات تجربى باشد، ولى بعد از ۱۵ سال اجرا، مى توان با تطبیق در شرایط تغییر ساعت و عدم تغییر ساعت و اثر آن بر مصرف به یک جمع بندى تجربى نائل آمد.

 

واقعیت هاى آمارى نشان مى دهد که نیاز مصرف برق در شبکه سراسرى در سال ۱۳۸۵ که ساعت رسمى کشور تغییر نکرده بود، ۹‎/۶ درصد رشد داشت در حالى که این نسبت براى سال ۱۳۸۴ در سال هاى قبل از آن - که ساعت تغییر کرده بود - معادل۱۰ درصد بوده است. یعنى عدم تغییر ساعت موجب ۰‎/۴ درصد کاهش در مصرف انرژى برق بوده است. افزایش مصرف در سال ۸۵ در نقطه اوج مصرف (پیک مصرف) نسبت به سال ۸۴ ، ۶‎/۶۹ درصد رشد داشته است و این امر در سال ۸۴ نسبت به سال ۸۳ ، ۱۰‎/۴۷ درصد رشد داشته است که بیانگر کاهش نرخ افزایش مصرف انرژى در ساعات اوج - بدون تغییر ساعت - است.

 

لذا قطعاً عدم تغییر ساعت در سال هاى ۸۵ و ۸۶ تأثیرى بر افزایش مصرف برق نداشته، بلکه آمار گویاى کاهش نرخ رشد مصرف است. اگر ما شرایط سال هاى ۸۴ و ۸۵ را مقایسه کنیم که در همه شرایط مشابه بوده و تنها در خصوص ساعت اختلاف داشته اند، با استفاده از روش «اختلاف»(۱) در شناخت علت یک پدیده، به عدم این نتیجه مى رسیم که بالعکس عدم تغییر ساعت موجب کاهش مصرف انرژى برق بوده است. توضیح که در سال ۸۴ از نظر افزایش نیازهاى جامعه مصرف برق، گرما و سایر شرایط مشابه سال ۸۵ است، ولى در سال ۸۴ نرخ افزایش مصرف بالاتر از سال ۸۵ است. تنها عامل متفاوت در این ۲ سال ساعت رسمى بوده که در سال ۸۴ تغییر کرده است و در سال ۸۵ تغییر نکرده است.

 

لذا ما هزینه هاى اجتماعى زیادى را پذیرفته ایم، با این تصور که مصرف انرژى برق کاهش یابد، درحالى که آمار و ارقام خلاف آن را نشان مى دهد. اگر این رابطه على را هم نپذیریم، قدر یقین آن است که عدم تغییر ساعت موجب افزایش مصرف نشده است.

 

و اگر تسلیم این منطق بشویم، نتیجه آن است که تغییر ساعت موجب افزایش مصرف و نیاز به سرمایه گذارى سنگین براى تأمین نیاز کشور خواهد بود و بار مالى سنگینى را این طرح بر دولت تحمیل مى کند.

 

از سوى دیگر این تغییرات که آغاز آن در اروپا بوده و اکنون نیز تنها کشورهاى اروپایى هستند که به تبعیت از قوانین اتحادیه اروپا آن را مراعات مى کنند، شرایط اقلیمى اروپا با شرایط اقلیمى کشور ما کاملاً متفاوت است. در کشور ما تفاوت عرض جغرافیایى میان شرق و غرب کشور به حد کافى متفاوت است. فاصله میان شرقى ترین نصف النهار کشورهاى اروپایى با غربى ترین آنها کمتر از ۲۰ دقیقه است، درحالى که در کشور ما این فاصله حداقل ۶۰ دقیقه است، که با تغییر ساعت، نیمى از کشور از هدف اصلى و اولیه این طرح خارج مى شوند و نتیجه عکس حاصل مى شود. به علاوه وضعیت جوى کشور ما که دماى هوا در نقاط جنوبى و شمالى بسیار متفاوت است، تنظیم میزان مصرف برق خصوصاً در وسایل سرمایشى تابعى از دماى هوا است و با ساعت تغییر نمى کند. حال چه توجیه منطقى وجود دارد که ما هزینه هاى سنگین مالى و اجتماعى بپردازیم تا از یک امر کاملاً تقلیدى تبعیت کرده باشیم؟ در پایان توجه به این عبارات امام راحل (ره) در کشف الاسرار خالى از هشدار در پرهیز از تقلید بى جا نیست:

 

«این قدر حس و شعور خود را در مقابل اجانب از دست دادند که در «وقت» هم تقلید از آنها مى کنند. ما با آنها چه بگوییم؟ همه مى دانید که ظهر تهران به تقلید اروپا بیست دقیقه قبل از نصف النهار خودش به رسمیت شناخته شده و یکى تاکنون نگفته این چه کابوسى است که اهل این مملکت به آن دچار شدند.»
(کشف الاسرار ص ۲۲۴)

 

۱) روش اختلاف آن است که اگر واقعه اى در یک مورد بروز کند و در مورد دیگر بروز نکند و در این هر ۲ مورد اوضاع همه مشترک باشند، جز یک امر که در موردى که بروز کرده وجود داشته و در موردى که بروز نکرده، نبوده است، امرى که اختلاف آن دو مورد تنها در آن است علت آن واقعه باید شمرده شود.


  

86/6/23
4:5 ع

گفتند که عاشقی و دیوانه‌نه‌ای

                                       در باب خیال و خم ابروی که‌ای

گفتند بگو؛ به قصد قربت گفتم

                                      سید علی الحسینی الخامنه‌ای


  

86/6/23
4:3 ع

نیمه شبه و خلوته تموم شهر کربلا                         بعد یه روز با شکوه خوابند همه مسافرا

اما دل خراب من بازم شده غرق جنون                     یکی تو گوش من می گه امشب رو تو قدر بدون

رو شاهپر فرشته ها پا می زارم با یا حسین             قدم زنون گریه کنان می یام تو بین‌الحرمین

 

خیابونی که اول و آخر اون خداییه                          ان شاءالله قسمتت بشه چه جای با صفایی

خیابونی که پل زده بین زمین و آسمون                  ملائکه بهش می گن خیابون عشق و جنون

دور تا دورش نخلای سبز جلوه نمایی میکنن            همیشه تو قنوتنو دارن گدایی می کنن

دو تا حریم با صفا که از همه دل می بره                 تو دنیا تنها جاییه که ناز ما رو می خره

قبله نمای دل من حیرون قبله می مونه                  رو به کجا سجده کنه نمی دونه نمی دونه

نگین شهر کربلا اگر حسین فاطمه است                نقش نگینش به خدا اسم امیر علقمه است

یه خیابون بهشتی اسمش بین الحرمینه              هر کجاش که پا می زاری جا قدم های حسینه

دوتا گنبد طلایی رفته تا به عرش اعلا                  این حریم شاه بی سر اون یکی حریم سقا

 

این دل غم دیدۀ من در انتظار حرم یاره                می‌خواد شیش گوشه ببینه جز غم و زاری کاری نداره

آخرش از عشق تو مولا می میرم به خدا                کربلای با صفاتو می بینم می بینم به خدا

از هجر کربلات آقا                                  موهام داره سفید میشه

دلم داره از اومدن                                    خسته و ناامید میشه

 بگو به من تا کی آقا                                در انتظارش بشینم

تا کی دلم رو خوش کنم                           عکس حرم رو ببینم


  

86/6/22
6:5 ع

جایگاه نماز جمعه

 

فاطمه رجبی21/06/1386  

مهمترین فلسفه برپایی نمازجمعه آن است که جماعت مسلمین با حضور "امام جمعه مسلح" و خطبه های دینی- سیاسی آن، صلابت، اقتدار، عظمت و بالندگی مسلمانان را متبلور نمایند. این امر اساسی در فرهنگ شیعی تعیین کننده تر است.

به همین جهت نماز جمعه پس از انقلاب اسلامی، سنگر بزرگی بوده که تنگناها و توطئه های بی شمار دشمنان را با پیروزی کامل در هم شکسته است.

متأسفانه در 2 سال گذشته، تعدادی اندک از ائمه جمعه، این جایگاه رفیع و تعیین کننده را میدان رقابتهای سیاسی و یا اهداف سیاسی نموده اند که ضربه بزرگی برای کنگره عظیم جمعه می باشد. در جمعه گذشته امام جمعه تهران، طبق روال پیش از مسأله هسته ای یک "پروژه مبهم و ارعاب آفرین ساخت و پیرامون آن مطالبی را اظهار داشت."

در این اظهارات، "امریکا ببر زخمی" خوانده شد که باید از او "ترسید" همچنین "توصیه به تعقل و توجه به امنیت ملی" برای دیپلماسی. پرسش آن است که در شرایطی که بنا بر دیپلماسی دقیق و پیروزمند رئیس جمهور، جهانیان شاهد خاتمه یافتن سلطه گری های امریکا و اروپا در مسئله هسته ای ایران هستند و "البرادعی" نیز بر آن صحه نهاده و امریکا را تلویحاً مداخله گر و زورگوی هیچ کاره می خواند، خطیب جمعه با کدام منطق، به ارعاب ملت پرداخته و بی جهت مسأله پایان یافته را به عقب باز می گرداند؟

همچنین امریکا در منظر عموم ملت ها، امروز بیش از همیشه "یک سگ ولگرد اما بزدل و ذلیل" است که توان ایستادگی ندارد اما چرا توسط امام جمعه تهران از آن به ببر تعبیر می کند؟

آیا اگر یک امام جمعه که خود را کارشناس و مدیر و مدبر می داند، امریکا را "ببر" و "مایه وحشت" و "ارعاب ساز" می داند، حق دارد ملت بپاخاسته و شجاعی که سیاستهای رئیس جمهور را در "احقاق ملی" حمایت می کنند، به وحشت افکنده، آنان را مرعوب کند؟!

"تعقل" در نگاه این امام جمعه چه معنایی دارد؟ آیا عقب نشینی، تسلیم و پذیرش زورگویی های امریکای جنایتکار "تعقل" است، آنچنانکه دیپلماسی گذشته بر محور آن حرکت کرد و "تعطیلی کامل تأسیسات هسته ای" را مدبرانه و عاقلانه به ارمغان آورد؟!

"مذاکره" در مسئله تمام شده با چه هدفی مطرح می شود؟ جهت دهی طرف مقابل به "شروع دوباره بهانه گیری ها و دشمنی ها" چه مفهومی دارد؟ خداکند خطیب جمعه تهران سخنان روز بعد "البرادعی" را شنیده باشد و نسبت به آن تأمل نماید و آن را با اظهارات خود مقایسه کند.

سخن آخر:

1- بهتر است برای پاسداشت صلابت و اقتدار و عظمت اسلام و مسلمین و کشور امام عصر (عج) در نماز جمعه تدبیر دیگری اتخاذ شود و اگر قرار باشد خطیب جمعه، ارعاب، وحشت آفرینی و رهنمود گردش به عقب را پی بگیرد، آنگاه گروههای دینمدار، آگاه و عزت خواه نسبت به نماز جمعه برداشتی دیگر خواهند داشت.

2- از مدیرمسئول روزنامه کیهان که در مسأله هسته ای، همواره بر عدم پذیرش "ذلت" تأکید داشته و با ارزیابی موشکافانه آن، تهدید و فرصت ها را تشریح می کند، و نسبت به "مرعوب شدن" و "تسلیم ذلت بار" و " در دام افتادن دولتمردان" هشدار می دهد، انتظار است که از این امام جمعه بخواهد، "کارشناسی های خود را در امور سیاسی و به ویژه مسأله هسته ای" که پیوسته با مرعوب سازی و گردش به عقب همراه است، از تریبونی غیر از نماز جمعه مطرح کند، تا مخاطبان واقعی را که قطعاً جدای از مردم انقلابی و حماسه ساز می باشند، بیابد.


  

86/6/22
2:30 ع

رییس جمهور در مصاحبه با 2 شبکه تلویزیونی انگلیس:
مردم اروپا صهیونیست ها را محکوم می دانند


دکتر احمدی نژاد با ارایه پیشنهادی در خصوص برگزاری رفراندوم در زمینه مساله فلسطین در اروپا تاکید کرد : مردم اروپا با نظر ملت ایران در خصوص مساله فلسطین و محکوم بودن اقدامات صهیونیست ها موافق هستند.
رییس جمهور اسلامی ایران چهارشنبه شب در دو مصاحبه جداگانه با شبکه های 3 و 4 تلویزیون انگلیس که به طور زنده پخش شد، همچنین تبلیغات آمریکا و انگلیس مبنی بر دخالت ایران در عراق را ادعایی بی اساس دانست و تصریح کرد: لندن و واشنگتن به تجاوز علیه ملت عراق متهم هستند و اگر بخواهند شکست های خود در عراق را به حساب دیگران بگذارند، باز هم شکست می خورند .
دکتر احمدی نژاد افزود: خوشبختانه امروز دولت انگلیس شرایط را زودتر درک کرده و خارج شدن از بصره اقدامی مثبت از سوی دولت انگلیس تلقی می شود .
رییس جمهور با بیان اینکه دو ملت ایران و عراق دارای سابقه تمدنی و فرهنگ مشترک و دوستی ، مودت و حتی خویشاوندی هستند ، گفت: ملت و دولت ایران بیشترین صدمات را از ناامنی در عراق متحمل می شوند و به همین دلیل همواره خواهان امنیت در عراق هستیم .
دکتر احمدی نژاد تاکید کرد : مردم عراق ملتی بزرگ ، متمدن، شجاع ، منسجم و ضد اشغالگر هستند و برای دفاع از خود به ایران نیاز ندارند .
رییس جمهور با اشاره به روابط بسیار خوب ایران با همه گروه ها و اقشار عراقی از جمله کردها، سنی ها و شیعیان گفت: مشکل آمریکا و انگلیس در عراق نداشتن رابطه خوب با گروه های عراقی است، زیرا مهمان ناخوانده هستند.
دکتر احمدی نژاد با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران همواره آماده کمک به حل مشکلات عراق است، تاکید کرد: بهترین راه حل برای خروج اشغالگران از بن بست در عراق، خروج از این کشور است .
رییس جمهور افزود: ایران در صورت درخواست عراق آماده مذاکره در خصوص مسایل این کشور با آمریکا است .
دکتر احمدی نژاد در ادامه این گفت و گو در پاسخ به سوالی درباره پرونده هسته ای ایران تصریح کرد : موضوع هسته ای ایران بسیار روشن است و ما به عنوان عضو، طبق مقررات آژانس بین المللی انرژی اتمی عمل کرده ایم اما از حقوق خود در قالب آژانس بهره مند نبوده ایم .
رییس شورای عالی امنیت ملی گفت : علت سیاسی شدن مساله هسته ای ایران دشمنی دولت آمریکا با ملت ایران است .
دکتر احمدی نژاد با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران از نظر مبانی اعتقادی با بمب اتمی مخالف است ، خاطر نشان کرد: ما معتقدیم امروز بمب هسته ای و سلاح های کشتار جمعی از نظر سیاسی کاربردی ندارد.
رییس جمهور در پاسخ به سوالی گفت: همه فعالیت های ایران در زمینه دستیابی به فناوری صلح آمیز هسته ای زیر نظر آژانس است اما کدام کشور همه این اقدامات را کرده است .
دکتر احمدی نژاد در ادامه با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران، رژیم صهیونیستی را اشغالگر و نامشروع می داند، تصریح کرد: ما برای رژیم صهیونیستی راه حل انسانی داریم و آن برگزاری رفراندوم همگانی برای همه فلسطینیان است .
رییس جمهور با بیان اینکه اتحاد جماهیر شوروی نیز محو شد اما این امر بدون جنگ بود ، یادآور شد: رژیم صهیونیستی به عنوان رژیمی که فلسفه وجودی ندارد، اشغالگر است . این رژیم ظلم و کشتار می کند، دارای فرهنگ و تمدن نیست و فقط به قدرت نظامی متکی است و بر این اساس ادامه حیات نخواهد داد.
دکتر احمدی نژاد با اشاره به سوال های مطرح شده از سوی وی به عنوان یک استاد دانشگاه در زمینه هولوکاست ، گفت: به جای آنکه به سوالات مطرح شده، پاسخ داده شود، علیه جمهوری اسلامی ایران تبلیغ کردند اما اگر هولوکاست واقعیت تاریخی است، باید اجازه داد که درباره آن تحقیق شود .
وی با بیان اینکه ممکن است با انجام تحقیقات، مسایل جدیدی در زمینه هولوکاست روشن شود ، تاکید کرد: اجازه ندادن برای تحقیق در زمینه هولوکاست، مشکوک است.
رییس جمهور همچنین محل اتفاق هولوکاست را دومین سوال در این زمینه برشمرد و خاطر نشان کرد : اگر هولوکاست در مکانی غیر از سرزمین فلسطین اتفاق افتاده ، مردم فلسطین که گناهی ندارند؛ پس چرا باید آواره و کشته شده و چرا باید سرزمین آنها اشغال شود؟
دکتر احمدی نژاد تصریح کرد : در صورتی که درباره مساله فلسطین در اروپا رفراندوم شود، مشخص خواهد شد که مردم اروپا با نظر ملت ایران در این خصوص موافق هستند .
رییس جمهور افزود : جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد با همکاری سازمان های بین المللی این رفراندوم را برگزار کند .
دکتر احمدی نژاد با بیان اینکه برخی سیاستمداران آمریکایی در هر جا که با عقل محکوم می شوند ، جنگ طلبی می کنند، تصریح کرد: با این منطق نمی توان دنیا را اداره کرد، زیرا منطقی شکست خورده است و به همین دلیل امکان حمله به ایران منتفی است .
رییس جمهور در پاسخ به پرسشی تصریح کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی اعلام کردیم که گذشته را فراموش کرده و آماده برقراری رابطه دوستانه با همه کشورها از جمله اروپایی ها هستیم اما تحمیل را نمی پذیریم.
دکتر احمدی نژاد با اشاره به اینکه ما همانگونه که از کشته شدن عراقی ها ناراحت می شویم، از کشته شدن سربازان انگلیسی در عراق هم متاثر می گردیم، تاکید کرد : معتقدیم می تواند اشغالگری و کشتار نباشد و به جای آن دوستی و صلح برقرار باشد.

 

                                  

 

                                  
  

پیام رسان

+ لینک دانلود جزوه استقامت در منطقه ممنوعه

+ ویل راجر فرمانده ناو ونیسنس هواپیمای مسافربری ما رو ساقط کرد و از شیاطین متحده مدال گرفت، اصغرآقا شما کدوم ایرباس رو زدی که لیاقت جایزه گرفتن از دست شیطان را پیدا کردی؟!

+ ویل راجر فرمانده ناو ونیسنس هواپیمای مسافربری ما رو ساقط کرد و از شیاطین متحده مدال گرفت، اصغرآقا شما کدوم ایرباس رو زدی که لیاقت جایزه گرفتن از دست شیطان را پیدا کردی؟!

+ تبلیغ بورس بعد از اشغال وال استریت!

+ فدایی سید علی با نمایش چند فیلم و عکس از یوم الله 9 دی 1388 به روز شد..... منت می گذارید تشریف بیاورید به سنگر ما......

+ 30 فروردین سالروز ولادت امام خامنه ای روحی فداه بر عاشقان ولایت مبارک باد

مشخصات مدیر وبلاگ
 
مهدی[112]
 

سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ خامنه ای حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُــمْ خامنه ای


لوگوی وبلاگ
 

عناوین یادداشتهای وبلاگ
خبر مایه
بایگانی
 
لینک‌های روزانه
 
صفحه‌های دیگر
دسته بندی موضوعی
 

javahermarket

لوگوی دوستان
 
دوستان
 
وبلاگ گروهی فصل انتظار نمازخانه بوستان بهاره بازتاب بُرنا مبادا روی لاله ها پا گذاریم سجاده ای پر از یاس یا اباصالح المهدی (عج) .:: در کوی بی نشان ها ::. دنیای جوانی سکوت ابدی ارزش خبر ... حبل المتین ... PARANDEYE 3 PA عروج شهرستان بجنورد عشق الهی حمایت مردمی دکتر احمدی نژاد کـــــلام نـــو شلمچه وبلاگ گروهی موج .: شهر عشق :. نسیم قدسیان رهسپاریم با ولایت تا شهادت مهربان رنگارنگه گل نرگس...مهدی فاطمه ما و دلاوران کانون فرهنگی هنری مسجد ولی عصر (عج) کنگان پرتو پاسبان*حرم دل *شده ام شب همه شب السلام علیک یا علی بن موسی الرضا هیئت متوسلین به حضرت قاسم بن الحسن علیهما السلام ساحل نشین اشک عشق الهی: نگاه به دین با عینک محبت، اخلاق، عرفان، وحدت مسلمین عطش (وبلاگ تخصصی ماه محرم و صفر) عطش گروه اینترنتی جرقه داتکو نهِ/ دی/ هشتاد و هشت فرهنگ ولایی مهدویت @@@ استشهادی @@@ یاامام حسن مجتبی (ع)ادرکنی هرچه می خواهد دل تنگت بگو(مشاوره) زندگی گروه فرهنگی سردار خیبر دل نوشته های هدهد سرگشته سیرت بسوی ظهور ... زورخانه باباعلی از فرش تا عرش نصیحت به مسئولین جامعه اسلامی پایگاه اطلاعاتی و کاربردی شایگان حب الحسین اجننی mansour13 فقط من برای تو وبلاگ رسمی دوستداران و منتقدان دکتراحمدی نژاد یا زهرا(س) گل پیچک شیعه مذهب برتر Shia is super relegion پایگاه اطلاع رسانی قاین نیوز دهاتی دکتر علی حاجی ستوده نای نیستان شمیم عاشق امام زمان عجل الله تعالی فرجه شریف حزب الله هم الغالبون مجمع عاشقان ثامن الائمه (ع) منتظر عشق طلاست السلام علیک یا صاحب الزمان کانون فرهنگی دستگردانیهای مقیم یزد صفاسیتی یاران ناب معجزه هزاره سوم بصیرت قاضی مالخر زمزمه های عطار برای حقیقت جویان اتحاد ملی - انسجام اسلامی ولایت مشاوره و مقالات روانشناسی اموزش . ترفند . مقاله . نرم افزار عاشقان علی و فاطمه « یا مهدی ادرکنی » فوتوبلاگ وصال شهدای غریب کجایند مردان بی ادعا؟ حسین جان (این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست) نـــــــــــــــــــــــــــــور خــــــــــــــــــــــــــــدا مائدة من السماء زیر آسمان خدا گفتمان مذهبی آموزش های مخصوص نظامی - نیروهای ویژه نور المهدی (عج) شهرستان ماهشهر یوسف گام آخر... درد و دل یک قدم تا پشت خاکریز یعسوب جلوه گاه دنیای آبی شیعیان اهل سنت واقعی وبلاگ خبری هیات چهارده معصوم(ع) بوئین زهرا هیئت مجازی علی جان آژیر قرمز مولای غریب ازدواج موقت وچالش ها دشت جنون نازنین فاطمه عاشقان شهادت در خط ولایت نسیم جبهه یا مهدی (عج) یه فلش کار بسیجی سایت خبری تحلیلی شیعه نیوز رنگارنگه 2 سخنان مهجور حضرت روح الله بــــــــــــــــــــــــــــاران مسیح المسایح پیام مشاور حاج منصور ارضی وبلاگهای موهن را متوقف کنید .::خادم الشهداء::. هیئت یا عباس (ع) عشاق المهدی(عج) هر که دارد هوس کرببلا بسم الله پایگاه وبلاگ نویسان حامی مقاومت اسلامی مروارید شهید حجت الاسلام والمسلمین ردانی پور خاکریز سبز السلام علیک یا اباالفضل العباس (ع) .::خاتم النبیین::. حوزه مقاومت بسیج هفت امام موسی کاظم علیه السلا جنـبش پیامـکی احـمدی نـژاد گفتمان آزاد حقیقت نیوز نغمه اذان صبح دولت عشق محب مهدی (عج) اصلاح الگوی مصرف صبح بیداری مردان بی ادعا هیئت مذهبی دانشجوئی ثامن الائمه (ع) وبلاگ شخصی دکتر کوچک زاده نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلام حزب فقط حزب علی... رهبر فقط سید علی خفن سرا ضد سبز یادداشتهای بی تکلف جزوات کارشناسی ارش شجره طیبه دین و زندگی سیستم عامل، طراحی گرافیک و برنامه نویسی خراباتی 15 یک دست لباس خاکی نینوا نرم افزار ایثار حامیان استاد رائفی پور و استاد عباسی و کریمی
موسیقی


ترجمه از وردپرس به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ